Tuesday, November 17, 2009

Helmet Saya

Sebenarnya helmet ni dah lama Ibu belikan.. tapi baru kali nie Ibu amik gambar... helmet nie Ibu belikan sebab saya selalu berebut helmet ngan Ibu.. sampai nanges2 waktu pagi sebab nak pakai helmet Ibu tak bagi... Ibu kata "Abis ibu nak pakai apa?? kalau kena tangkap polis camna??" Akhirnya ibu pun belikan saya helmet.. mula2 saya tak nak pakai sebab lebih berminat pada gambar ultraman Taro yang ada.. tapi sekarang asik nak pakai helmet aje sampai naik keta pun nak pakai... kalau saya ngamuk2 nak pakai helmet naik keta.. Ibu akan kata cenggini "Pakai la kalau panas tanggung sendiri" ehehheheh akhirnya saya bukak la.. sebab panas...

Nampak tak gambar Ultraman Taro kat helmet saya?? Gambar ni ibu amik masa saya nak gie potong rambut kat kedai... eheheh naik moto ngan yayah.. sekarang nie naik moto saya tak duduk dalam bakul lagi sebab dah tak muat.. saya dah besar....

Wednesday, November 11, 2009

Birthday Party Min

Ari Sabtu yang lepas 07/11/09.. untie Melor jemput saya, yayah n ibu ke Birthday Party Min Ke-3 kat rumah untie Melor di Kota Warisan... Yayah kata majlis pukul 4.30... sebelum pergi tu singgah Jusco beli hadiah tuk min... Saya ngan yayah tunggu dalam keta.. ibu saja yang pergi beli... saya dah ngantuk.. yayah kacau saya.. last2 saya pun tertido... sedar2 saya dah berada depan umah Min.. biasa la bangun tido kan saya bad mood sket.. asik berkepit ngan ibu.. bila engine dah panas.. abis semua mainan Min saya jadikan mainan saya sendiri.... ehehehheheInilah dia untie Melor & family... yang baju hitam ngan merah tu bukan yea.. baju merah tu anak uncle Yang.. yang baju itam tu sepupu Min kalau x silap...Masing-masing ngah mengadap kek....Nielah kek Min..cantek kan kek dia..Strawberry Short CakeNielah mainan Min yang saya jadikan mainan sendiri... ahahahhaha Dengan penuh gaya saya main....
Gaya saya bersama rambut yang baru dipotong....
Nielah pulak gambar masa kat rumah sebelum pergi rumah Min... sibuk memanjat tangga...