Friday, October 10, 2008

Sampai menjilat tangan

Ari rabu aritu bu masak mee goreng ... saya makan mee .. sedapnya.. yayah kata.. nie bukan menjilat jari nie.. menjilat tangan.. eheheh kerana seronok makan mee.. malamnya saya muntah-muntah sampai 4 kali... ibu plak sebu perut... esoknya saya.. bubu.. ngan yayah.. terlentang kat rumah.. ibu sakit perut.. n penin pala.. ayah penin pala.. sebab saya muntah 4 kali malam tu.. sampai yayah n bubu tak boleh tido... yayah bawa saya ngan bu gie jumpa doc.. doc kata kami berdua keracunan makanan.. eheheh rupa-rupanya kami berdua alah mee kuning..ayah ok ajee... ibu kata mee kuning malam tu memang rasa kapur sket.. kapur dia kuat... sian saya ngan bu... nie la video saya makan dengan seronoknya.. ehehehehe

video

video

Raya 2008

Selamat ari aya... ehehe nie la koleksi gambar raya taun nie.. ibu kata taun nie susah nak dapat pose aniq sebab aniq asik berlari aje... ehehhehe (baiknya saya!!!)
Pak Aji kemetot ehehheh..
Saya.. yayah n buu.. eheheh tema hijau taun nie.. sampai langsir mama pun warna hijau.. eheheh
Kopiah pakaji dah ilang.. eheheh dah malas nak pakai la buu rimas... gambar saya n buu... encem tak saya pakai baju melayu?? ehehehe
Satu-satunya gambar full saya masa raya aritu penat ibu panggil suh tengok kamera tapi saya lagi best main grill mama.. ehehhe
Gambar atok.. mama.. ayah long ngan baby... eehheh saya tak pandai panggil alia.. saya panggil dia baby...
Gambar semua... keluarga ayahuda ngan ayahngah takde taun nie... ayahuda lambat sampai.. ayahngah plak beraya umah sebelah makngah.. eheheh ayah saya?? dia yang amik gambar.. sebab tu takde...
Semua nie makcik-makcik saya... bergambar ngan atok... makcik.. bu... atam.. atih.. mama.. n atok...
Keluarga mama...yang kecik baju merah tu bukan tau.. tu may.. anak makcik.. cibuk je ikut mama
Ini pulak keluarga makcik... may.. makcik.. pakcik dan alia.. ehehhe baby aa... saya suka kacau baby sebab dia cute.... ibu ngan makcik kata.. saya gatai... eheheheh ala buu cium sket pun tak boleh ke???

Sekitar Raya 2008

Saya dan maktih... yayah penat la posing susu saya mana?? Hauh(haus) laaa...
Dada(Kak Eda).. ngan mayMay(Kak Iman) & Makcik
Setelah penat beraya saya merempit.. alamak tapi malu la moto warna pink... ehehe nie bukan moto saya.. moto may pinjam jap wat merempit!!

Apa nie buu orang nak tengok katun kacau la panggil-panggil plak...
Tengah khusyuk tengok katun ngan kak iman sampai bu amik gambar pun tak sedar.. ehehe ngah tengok katun fireman sam...