Wednesday, June 25, 2008

Video Birthday

Tuesday, June 24, 2008

Birthday Party Aniq

Pada 21/06 ibu adakan Birthday Party untuk saya... ibu jemput kawan-kawan saya di JB... Nielah gambar-gambar Birthday Party saya... TQ ibu adakan majlis untuk saya...










Sekitar Birthday Party Aniq



Tetamu paling bergaya.. eheheheh


Berusaha untuk meniup.. ehehe tapi tak pandai pun.. gaya je lebih...

Bergambar bersama Uncle Syed, Untie Fadh, Haziq dan Fahim.. TQ kerana sudi datang..

Acara membuka hadiah...


Antara menu... ada nasi ayam juga.. nyum-nyum sedapnyaa



Kak iman berposing... eheheh kak iman pantang nampak ayah pegang kamera dia yang posing lebih....

Saturday, June 21, 2008

Kawan Baru

Saya dapat kawan baru nama dia Alia Maisarah.. eheh adik Kak Iman..anak makcik saya.... saya ngan Kak Iman suka buli dia.. sebab dia kecik lagi..

Comel tak Alia?? eheh rambut dia lagi banyak dari saya.. eheheh


Majlis potong jambul dan doa selamat untuk Alia dan Kak Eda...



Bergambar dengan mama(mak long saya).. saya kawan ngan mama masa kat JB...jadi anak mama sementara..

Kak Iman ngan abang Chap... kawan saya di JB

Saya cucu kesayangan tok pah... apapun saya buat tok pah yang akan bela saya.. siapa marah.. dia kena marah ngan tok pah.. ahahahahah

Wednesday, June 18, 2008

Happy Bithday!!

Arini saya dah besar la dah setaun... emm saya kat JB la ibu jauh.. tapi ibu kata ujung minggu nanti.. ibu & ayah akan adakan birthday party untuk saya... Ibu kata Happy Birthday Aniq!!!!!!... pagi-pagi lagi ayah & ibu dah nyanyi lagu Happy Bithday Aniq... TQ ayah & ibu....

Tuesday, June 10, 2008

Aniq 10 Jun 2008

Inilah gambar terbaru saya setelah 1 minggu lebih tinggal dengan tok pah... Sementara nie saya tinggal dengan tok pah di JB.. sebab ibu kata saya asik tak sihat aje tinggal di nursery.. jadi ibu hantar saya ke JB.. sian saya tak jumpa ibu ngan ayah setiap hari... :(
Tok pah.. kak eda... mama... mak tih.. mak cik jaga saya.. opss ada lagi sorang yang jaga saya kak anis.. tapi saya suka gaduh ngan kak anis... ehehehe. Di JB saya ada kawan.. saya kawan dengan kak iman... hari-hari main dengan kak iman sampai saya keletihan....
Skill terbaru saya?? em saya dah pandai makan lollipop.... tengok kartun... dan berjalan...


Emm sedapnya lollipop ayah belikan!!

Uwaaa ibu nak ikut laaaa....alaaa rambut terpacak la pulak ayah nie dengki arrrr ... uwaaaa ibuuuuuuuuuu

Friday, June 6, 2008

Aniq Bergaya

Pada 26 Mei yang lalu ibu bawa saya ke SOGO.. ada pertandingan Baby Fotogenik... saya masuk pertandingan tu.. tapi ibu kata tak menang pun takpe janji Aniq dapat bergaya... inilah gaya-gaya dan aksi saya....