Friday, November 29, 2013

Kawan baru lagi

Huhuh abang ada kawan baru lagi.. siapa nama dia?? Nama dia citam... ehehhe dia seekor kucing... citam nie dia duduk depan rumah abang... abang tanya ibu pasal citam.. ibu kata entah siapa tuan citam sian citam disebabkan hari- hari pagi dan petang dia datang.. kami sekeluarga bagi dia makan.. citam ni manja.. entah dia sesat atau dia jarang balik rumah sian dia...

Nilah citam sekarang kurus tunggu la bape bulan lagi gemuk la dia kami bagi makan... eheheh macam aboy jangan dah gemuk sombong plak nanti abang kejar kamu yea citam... 

Minggu ni abang nak balik kampung yea.. yea... dah lama abang tak balik kampung rindu nak jumpa orang JB... Kalau jadi kami plan nak pegi Legolang Waterpark.. ibu dah siap belikan swimming suit untuk abang & adik...minggu nie abang off pergi taekwondo ar.. huhuuhuh 

 Ibu nak belikan abang swimming trunk je tapi abang tak mau nak yang nie juga! sebab tu buat muka gini.. mula-mula ibu bagi cuba swimming trunk masam je muka abang bila dapat suit nie tu yang abang buat muka camni..
Bear kesayangan abang masa kecik-kecik nama bear nie beanbean... sekarang dah jadi mainan adik... kawan ibu kata abang makin kurus... huhuhuhu abang kan memang camni.. kecik2 je abang tembam.. sekarang dah lasak

Monday, November 18, 2013

Majlis Anugerah Cemerlang SK PP 16 (1)

Alhamduillah abang dah abis sekolah pra... Hari Sabtu lepas ada majlis penyampaian sijil tamat pra bersama dengan majlis penyampaian hadiah untuk kakak-kakak & abang-abang yang dapat keputusan cemerlang.. Abang kena pakai baju melayu.. abang paksa ibu suruh adik pun pakai baju kurung nasib adik ok tak mengamuk.. adik ok je kalau suruh pakai apapun.
Awal lagi kawan belum ramai yang sampai... ujung sekali tu farah.. kawan abang 


abang dah siap amik gambar masa ari isnin aritu nanti dah siap abang tunjuk yea.

Gambar sebelum masuk dewan.. sama-sama warna merah.. semua abang paksa pakai baju merah.. ayah ngan ibu pun pakai baju merah.