Friday, July 9, 2010

Abang Dah 3!!!

2 minggu lepas seperti yang ibu dah janji ngan saya pada 26 Jun 2010, ibu buatkan birthday party untuk saya ngan Adik Liya sekali... Adik Liya birthday dia 14 jun sama ngan Mak Tih saya 18 jun..Anchap berapa yea lupa la.. jadi ibu tempahkan kek untuk saya.. ibu kata kek besar... bila kek sampai.. wahh besar.. ada ultraman banyak.. Yayah kata segala atok nenek ultraman pun ada... ehehehhe mekacih Yayah mekasih Ibu... seperti biasa Ibu sediakan goodies bags & makanan untuk kawan-kawan saya... Majlis kali nie tema santai... color plak huhuhh color yang yayah anti... pink!!! yeahhh saya in pink.. eehheheheheh

Kek yang ibu order....siap ada tulisan entah apa makna tak taula Yayah yang buatkan... ada gambar saya ngan Adik Liya.. Mak Tih ngan Anchap... Kak Iman biasa la advanced 6 bulan birthday dia... ehehehhehehe
Menu aritu ada bihun goreng.. buah-buahan.. fries.. nugget ngan popcorn chicken..ada gak kuihSaya ngah mengira berapa banyak ultraman ngan Kak Iman
Lilin No. 2 untuk Adik Liya.. No. 3 untuk saya dan No. 5 untuk Kak Iman.... Ibu kata kek besar nak letak lilin banyak-banyak eheheheh.. tapi 1 la masalah yang timbul... ahahahah saya tak berhenti nak tiup lilin..... eheheheh
Acara potong kek... saya ngan Kak Iman sibuk tiup lilin dan potong kek.. Adik Liya terkeras cam patung aje kat tepi... Ibu suruh dia tiup lilin ke potong kek tetap terkeras... eheheheh
Makan time!!!!!Sebelum tu amik gambar dulu....Gambar bertiga... eheheh boleh jadi gambar kek taun depan nie.. kan ibu??? eheheheh
Makan ngan kawan-kawan... saya makan bihun ngan Abang rumah sebelah...Adik Liya yang comot... makan kek sampai gaun dia pun makan sama... Achik kata takpe bagi peluang ehehehehehhe
Selepas tu acara buka hadiah Ibu tak sempat snap gambar sebab mengamankan saya bertiga.. ahahahh apalagi bila dah mainan masing-masing berlainan mula la berebut... pedang & perisai sepatutnya hadiah saya jadi hadiah Kak Iman... Set Doktor yang sepatutnya jadi hadiah Adik Liya... jadi milik saya... nasib la Adik Liya good girl tak kisah pun dapat apa... ehehehe acih Adik Liya...