Tuesday, June 30, 2009

Antu Bedak Kembali

Eheheh ari jumaat yang lepas antu bedak kembali menganas.. dia datang umah saya.. naik basikal baru yang atok pah belikan lagi... cuma yayah tak sempat snap gambar... bila ibu tertido aje mesti antu bedak tu menjelma.. ish ish ishhhh menakutkan betul
lihatlah kaki antu bedak ini.. emmmm
tu dia kesan antu bedak....
dan inilah gambar antu bedak itu.... gambar belakang...
video
dan ini saksikanlah aksi antu bedak tu... menyeramkan tak??siap menari2 lagi... eheheh saya seram... (seram kena marah ngan ibu).. yayah ok sporting... ahahahahahahaha

Sunday, June 21, 2009

Hadiah Dari Tok Pah

Arini ibu bawa saya gie kedai basikal.. sebab atok pah minta ibu belikan saya basikal.. atok pah nak beli basikal kat JB suh bawak balik tapi ibu.. makcik kata tak payah susah nak bawak balik KL.. (ibu takut saya naik basikal dalam kereta.. eheheh)..
Tiba kat kedai pilih punya pilih inilah basikalnya.. ibu ngan yayah pilih yang bsar sket sebab saya niekan tinggi.. n jimat.. bleh pakai lama.. ehehehehe


Inilah gambar basikal saya.. ada spiderman...
video

Tiup Lilin Lagi

Sehari selepas birthday saya.. ibu suh tiup lilin lagi.. sebenarnya ibu dah beli kek untuk saya tiup lilin masa 18 aribulan tu.. tapi disebabkan ibu tak sihat.. ibu tido awal tak boleh la saya tiup lilin aritu.. ibu kata takpe la lewat sehari lagipun saya dah sambut awal kan.. ibu belikan saya kek comel je..
video

Thursday, June 18, 2009

Happy Birthday Yang Ke-2 Aniq!


Happy Birthday to you...
Happy Bitrhday to you...
Happy Birthday to cicip...
Happy Birthday to you.....
Semoga Menjadi anak yang Soleh... dan berjaya didunia & akhirat..Ibu & Yayah sayang Aniq...

Wednesday, June 17, 2009

Birthday Party In Advanced

Ari ahad 14 Jun 2009... ibu ngan makcik wat birthday party untuk saya ngan Alia... Birthday saya sebenarnya esok 18 Jun tapi ibu kata alang-alang dah balik JB sambut sekali la ngan Alia..in advanced ibu kata.. Alia.. birthday dia 14 Jun sama ngan maktih... Tema aritu Putera & Puteri... ehehehe amacam encem tak saya?? ehehehe Dada jumpa baju seperti yang ibu idamkan.. eheheheh ibu kata nasib la boleh bertahan.. 2 orang puteri lagi abis acara tiup lilin je dah tukar baju.. saya boleh bertahan sampai ke petang... ehehehehe
Masa majlis tu Kak Iman pun potong kek jugak.. Kak Iman lagi dahsyat in advanced 6 bulan.. ehehehehehe sepatutnya birthday Kak Iman 30 Disember.. Makcik kata nanti Kak Iman jeles saya ngan Alia tiup lilin n potong kek.. jadi buat sekali la.. jimat!... ehehehehehe
Nie la kek birthday saya.....Nie pulak kek kami bertiga...Alia.. Saya.. & Kak Iman..Ngan Yayah...Tak sabar nak tiup lilin dah.. sebab tu ibu pegang je saya.. lagipun sebelum tu saya dah buat angkara.. saya nak letak sendiri lilin atas kek Alia.. sian kek Alia cacat sikit... amap iya...
Terdapat kekecohan... ehehe lilin saya dah padam sebelum saya tiup.. akhirnya saya tumpang tiup lilin Alia... Alia pulak ngamuks tak mau pakai baju puteri ehehehehe Baca doa selamat..amin....Ibu panggil saya PPM.. Putera Perosak Majlis... eheeheheheAlia seronok sangat potong kek...Antara kawan-kawan yang hadir....
Menu aritu... nasi ayam... dan satay... Nampak je satay saya terus lapar.. ehehe maklum la bangun tido mesti la lapar...Puteri Iman... ehehe Kak Iman panggil baju nie Baju Puteri Gemuk.. eheheeh siap ada rama-rama lagi kat tanduk Kak Iman...
Selepas majlis.. saya jumpa skuter nie.. skuter kawan Dada... apalagik saya naik la...