Friday, October 10, 2008

Raya 2008

Selamat ari aya... ehehe nie la koleksi gambar raya taun nie.. ibu kata taun nie susah nak dapat pose aniq sebab aniq asik berlari aje... ehehhehe (baiknya saya!!!)
Pak Aji kemetot ehehheh..
Saya.. yayah n buu.. eheheh tema hijau taun nie.. sampai langsir mama pun warna hijau.. eheheh
Kopiah pakaji dah ilang.. eheheh dah malas nak pakai la buu rimas... gambar saya n buu... encem tak saya pakai baju melayu?? ehehehe
Satu-satunya gambar full saya masa raya aritu penat ibu panggil suh tengok kamera tapi saya lagi best main grill mama.. ehehhe
Gambar atok.. mama.. ayah long ngan baby... eehheh saya tak pandai panggil alia.. saya panggil dia baby...
Gambar semua... keluarga ayahuda ngan ayahngah takde taun nie... ayahuda lambat sampai.. ayahngah plak beraya umah sebelah makngah.. eheheh ayah saya?? dia yang amik gambar.. sebab tu takde...
Semua nie makcik-makcik saya... bergambar ngan atok... makcik.. bu... atam.. atih.. mama.. n atok...
Keluarga mama...yang kecik baju merah tu bukan tau.. tu may.. anak makcik.. cibuk je ikut mama
Ini pulak keluarga makcik... may.. makcik.. pakcik dan alia.. ehehhe baby aa... saya suka kacau baby sebab dia cute.... ibu ngan makcik kata.. saya gatai... eheheheh ala buu cium sket pun tak boleh ke???

No comments: