Monday, March 7, 2011

Kantoi Mengulor

Ibu kata kantoi! ada seorang pekerja di opis ibu mengulor waktu bekerja tapi menonton ultraman nie dia orangnya.. ehehehhe
kat tempat ibu ada gambar abang masa kecik... gambar sebelah pingu tu masa abang hampir 2 bulan... pakai topi moo masa abang umur 5 bulan tak silap dan gambar masa arijadi abang yang pertama(pakai baju melah)....

Siap bawak bantal busyuk utltraman... rambut pun pacak2 ala ultraman... ehehhe makan mamee sambil menyepahkan tempat ibu... ehehehhe

Punya seronok abang tengok citer Ultraman sampai kawan ibu datang tanya-tanya pun abang marah... ibu kata menghayati.. ehehehhehe

Kenapa saya gie opis ibu???angkara ibu tak kuasa nak meredah jem balik semula ke kawasan rumah amik abang... lepas tu meredah jem kembali untuk keluar ke highway.. jadi ibu bawak abang ke opis lepas jumaat untuk balik ke kampung... tapi masa abang tanya ibu nak kemana.. ibu kata resia... pergi ke sesuatu tempat.. eheheheh nak mengelakkan abang over excited untuk balik kampung..., menyanyi sepanjang perjalanan serta bertanya bila nak sampai nie?? eheheh dengki betul ibu kat abang...
Bila abang dah nak sampai.. abang pun cakap ngan yayah.. "yayah kita nak balik kampung kan?"
yayah kata "ehh bukan la sesuatu tempat" abang dengan yakinnya jawab " Iya ini nak balik kampung jumpa atok..." pastu sambil nyanyi tertonggeng2 kat seat belakang "ooo ooo ooo balik kampung.. jumpa atok.. mama.. atih..."

1 comment:

risya_expressions said...

haha

hahaha

hahahaha

aimy stkt ni cume kenal nak pegi ayen (giant)
enan (taman awam)