Tuesday, May 31, 2011

Abang Aniq di PD

Hari Ahad lepas(29 Mei) abang.. yayah & ibu gie ke PD, ibu kata untuk ganti sebab ibu & yayah tak dapat bawak abang ke langkawi, jadi ibu pilih PD aje.. dekat sikit perjalanan... ibu nak kenalkan abang dengan pantai.. sebab sejak abang lahir.. abang tak pernah mandi di pantai lagi... jadi pada ahad lepas.. sempena anniversary ibu.. yayah bawak kami ke PD. Ibu cari hotel yang ada pantai & kolam.. jadi saya boleh la main sepuas-puasnya... tapi 1 ari 1 malam je la yang dapat sebab yayah banyak kerja.....


Muka abang yang ceria dapat gie berjalan ngan yayah & ibu....


View dari balconi bilik....

Bilik yang kami duduk.... Boleh nampak bot....


Sesi pertama bermula pukul 3 lebih... ibu bawak abang mandi kolam dulu sebab hari masih panas.... sebelum tu lepas checkin.. ibu ngan yayah ajak gie makan dulu... lepas makan cari abang nye pelampung & goggle.. Sesi berenang bersama yayah.. ibu?? takut air... Abang suka masuk dalam kolam renang orang dewasa.. baru la berenang namanya.. ehehehhe (ibu kata berlagak)
Aksi santai.... ehehehhehehe sebab tak ramai orang boleh la buat kolam cam abang yang punya... bila ibu mms gambar nie pada ayahuda.. dia kat mudah2an nanti abang besar boleh beli rumah yang ada swimming pool sendiri.. amin..... ehehehehhe
Sesi ke-2 mandi pantai... buat pertama kali abang mandi dipantai... dan abang lebih suka mandi dipantai berbanding pool.... esoknya sebelum balik... abang mandi pantai lagi ngan ibu.... ehehehe masa mandi petang tu abang terserempak ngan team m'sia ngah wat latihan... ibu kata ada apek... abang tak kenal pun eheehheheheDah main air... keluar main pasir kejap... abang ajak ibu bina istana.. tapi kena guna tangan je sebab ibu lupa belikan peralatan.... sebab 1st time datang jadi abang tak tau nak bina istana guna pasir yang mana.. terpaksa la ibu tunjukkan abang...(ibu pun main pasir sama) yeahhhh Nak kata istana bukan... ibu kata takpe la jadi piramid.. ehehehheheh Ibu ajar abang tulis nama atas pasir... dan inilah hasilnyaa..... abang tulis sendiri....


Esoknya bila nak checkout abang pun sedih tak mau balik sebab rasa belum puas main air.. ibu kata nanti bila ada masa ibu janji akan bawak abang lagi... janji yea bu??...

1 comment:

Anonymous said...

hi...cam kenal je tempat nih..Avillion Admiral Cove yer...Aniq tak mandi kat kolam doplhin????...