Wednesday, April 14, 2010

Family Day Ibu

Minggu lepas ibu ngan yayah bawak saya ke Desa Waterpark family day opis ibu... pukul 8 dah bertolak ke sana... dalam kereta saya dah tak sabar2 nak berenang... asik tanya mana kolam?? mana kolam?? saya ingat ibu tipu saya... bila sampai sana ingat dah boleh terus berenang... sekali kena wat pendaftaran dulu.. pastu kena tunggu park bukak 9++ saya apa lagi dah ngamuk2 la.. tak sabar nak main air... ibu siap belikan saya topeng ultraman lagi suh saya bersabar.. tapi saya tak boleh bersabar lagi... bila dah masuk plak kena dengar ucapan la pulak lagi la saya ngamuk2.. ibu suh makan pun dah x mau.. sampai ibu marah kat saya... bila ibu dah marah n kata ajak balik tak payah berenang baru la saya diam.. eheheheh sorry ibu!! saya dah lama tak mandi kolam tu yg excited... lepas amik breakfast... dengar ucapan.. bergambar baru la boleh mandi.. tu pun ibu kata kena join game dulu.. tapi saya dah tak sabar terus masuk dalam kolam.. berendam sampai kecut2 kaki tangan.. dari pukul 10.30 sampai ke 1.30.. last2 ibu ajak balik risau saya sakit.. tu pun nak balik saya ngamuk lagi eheheh tak puas.. ibu sampai marah nak sampai pukul berapa baru puas??
hasilnya... baru 10 minit kereta bergerak saya dah zzzzzzzzzz kepenatan... ehehehehe ibu ngan yayah gelakkan saya .. ibu kata tu ada ati nak main lagi??? ehehehe dan tambahan hasilnya... saya kena sunburn uwaaaaaaa gelap.....


Gambar dengan kawan-kawan...


Ibu ajar saya berenang
Pinjam pistol air kawan saya...

No comments: