Thursday, April 29, 2010

Birthday Party

Ari ahad lepas 25 Apr... untie syida jemput saya & family ke birthday party adik Sarah Aimy.... malam ahad tu ibu dah pesan ngan saya siap2.. esok kita pergi rumah kawan ibu yea.. abg kena jadi good boy.. adik Aimy nak sambut B'day... nak nyanyi Happy Birthday To You.... saya pun excited la .. awal pagi dah bangun dan cakap ngan ibu.. esok kita gie B'day adik yea.. gie rumah kawan ibu?? Ibu kata mana esok.. arinie la... Ha??? arinie?? yeay yeayy sambil menari2.. abg nak tiup yea bu?? Ibu kata tak boleh sebab bukan birthday saya... ibu kata lagi saya kena tunggu bulan 6 nanti... tak pasti buat kat mana.. kat rumah atok lagi atau kat sini... ehehehehe tapi rasanya rumah atok pah lagi nak tiup sama-sama adik alia..... Kul 11 lebih ibu siap2kan saya... dan pukul 12 kami bertolak.. singgah JJ dulu sebab ibu belum beli hadiah tuk adik Aimy... masa tunggu ibu beli hadiah saya dah zzzz sampai la dah nak dekat rumah adik Aimy.. tak jauh umah adik Aimy kat nilai aje... tiba sana biasa la kan bangun tidur mood saya memang la kureng sket.. asik melekat aje ngan ibu... tapi bila dah lepas 1/2 jam semuanya ok.. saya pinjam kereta kecik adik Aimy.. main sama-sama...

Mood kurang baik.. eheheh duduk atas pangku ibu aje... ibu yang perasan kurus ehehehehhe Ibu kata macam nak masuk dalam perut balik je... Tulah dia B'day Girl... adik Aimy.. comeikan dia??? ehehehehehe ^_^ Kek dia yang comel... tema hitam, putih, merah
Rambut pacak hasil deraan yayah....Adik Auni... sian dia.. terkena bucu katil berjait atas kening... tapi dia good girl auntie wani kata.. nangis sket aje... huhuhhuhu

5 comments:

adda said...

niq pakai baju tu. mcm dh anak bujang dah

Nadra Farissa said...

ensem la.. siap dgn tie gitew..

Aqeef Aniq said...

untie adda : memang dah bujang cuma manja terlebih.. eheheheheh

untie farah : mekacih.. malu saya.. eheheheheh

mummygurl said...

abg aniq encem arr...
nnt celebrate la bday kat kl, boleh adik fea pegi..hihihi

Aqeef Aniq said...

wahhh kalau adik fea nak datang... abg aniq buat party khas... eheheheheheh